Betul ke join shaklee boleh menjana pendapatan 5 angka ?

Ni soalan paling famous orang sering tanya kami . Betul ke join shaklee boleh buat duit banyak-banyak? Dah lah produk shaklee ni semulajadi, berkesan dan selamat pula tu.Ia Boleh Menjana pendapatan yang lumayan juga?

Jadi TEAM kami hari ni nak share 7hashtag dengan anda bagaimana shaklee boleh membantu anda dari segi kewangan tapi sebelum tu adakah anda seorang :

  • Suri rumah Tangga ? (Full time)
  • Student ?
  • Pekerja Swasta ? Pekerja awam ?
  • Ingin buat bisnes sendiri secara online dan offline
  • nak mencapai time & financial freedom ?
  • suka melancong luar negara ?

    No worries blog hari ni akan membantu anda untuk realisikan impian anda .

    JOM.


    #1 WOW KE BUAT BUSINESS SHAKLEE NI ?

    Meh kami share kepada korang. 

    LOL TBH Kita ada “bank” yang simpan yang semua bahan - bahan marketing yang anda perlukan untuk marketing ni termasukla video , gambar , caption , dan banyak lagi All you gotta do is copy , paste , edit sikit & POST  SEMUA DI SEDIAKAN :

    SEMUA DI SEDIAKAN :

    • Kepada newbies/ business leader tak perlu la susah fikir macam mana nak buat caption best & sedap di baca , buat gambar cantik , info kesihatan & Produk , Tips untuk buat marketing & marketing tool, SEMUA DI SEDIAKAN untuk anda ya 
    • OF COURSE kami juga menyediakan class utk buat copywriting, video / picture editing, gambar , dan banyak lagi SEBAB untuk berjaya dalam bidang business shaklee ni korang mesti kena belajar strategi -strateginya baru boleh reach the top.



      #2 Dalam bisnes shaklee ni , you yang tentukan income you sendiri.

      Nak Rm 50?
      Nak Rm 337 ?
      Nak Rm 3000 ?
      Nak Rm 10,000
      Atau nak income sebanyak Rm 116,607 macam dalam gambar di BAWAH ?


      • You sendiri tentukan masa you nak buat bisnes
      • You sendiri yang decide you nak icome yang macam mana
      • Tak payah pun pegang stock Banyak - Banyak sampai peram bawah katil
      • You tak perlu pun pun merisiko kan diri jadi Muflis sebab terpaksa modal beribu-ribu ringgit utuk start perniagaan
      • You tak perlu berhutang pun dengan kawan atau dengan bank utuk start modal
      • You tak payah berpanas dan berhujan
      1. Untung runcit & Bonus bulanan
      2. Car & Leadership Bonus
      3. Convention trip luar negara Setiap tahun
      4. Tajaan Umrah Percuma
        ( Muslim Leaders)

      Pendek kata Bisnes shaklee sangat mudah utk you buat : Tak kira la as side icome or main icome .


      #3 WOW KE BUAT BUSINESS NI ?

      Business leader/consumer kami ni semua setia kepada business/product shaklee . Ada newbies , 2 tahun ,5 tahun , 15 tahun & 25 tahun bersama kami.

      Salah satu sebab ialah kami tak buat bisness sorang sorang , bagi seminar percuma ( offline , online ) , ada mentor berpengalaman lebih 25 tahun guide newbies, business leader & banyak lagi

      Terlalu banyak sangat ilmu yang kita bagi tau . Korang hanya perlu dengar & apply formulanya kepada bisnes ya

      • FB & IG ADS / MARKETING ( A-Z)
      • Off-line marketing
      • Goal setting
      • How to build personal branding
      • Time management
      • Auto -Follow up
      • Copywriting
      • How to create Colourful post in IG / FB

      ....banyak lagi nama class yang tak tersebut

      Bukan sekadar class teori & practical kita juga ada nutrition class in house daripada Shaklee P/A Global Ventures Group (Pakar Nutrisi ) utk guide & share kepada korang supaya dapat upgrade lagi skill COSULTATION Sid pada customer

      BEST PART ? Semua class & training FREE je ! Kalau kat luar ada sesetengah orang bayar beratus utk dapat ilmu yang kami akan share kepada anda tu dalam shaklee 

      #4 WOW KE BUAT BUSINESS NI ?

      You tak perlu pun pun merisiko kan diri jadi Muflis sebab terpaksa modal beribu-ribu ringgit utuk start perniagaan

      Yuran utk daftar keahlian / buat bisnes shaklee Hanya Rm 35 sekarang sahaja seumur hidup.Tak perlu renew tahunan ext . Yes seumur hidup

      atau purchase lebih daripada 100 uv , you entitled for dapat FREE MEMBERSHIP

      Utk lebih info tentang pasal ni , boleh contact kami terus ya nanti kami explain more in details

      • Ramainya yang contact kami & ingatkan kena ada modal yng banyak utk join/buat bisnes shaklee...Helloo Siapa cakap ? 
      • Bila bagi tahu Rm 35 je , haha terus ramai yang tanya “Laa Rm 35 je ? Kami ingat kena ada banyak modal !! “. Haha lepas tu terus cepat- cepat nak daftar sebab tak sabar nak buat bisnes shaklee . BTW mereka dah buat tindakan pertama , ANDA BILA LAGI ?


      #5 WOW KE BUAT SHAKLEE NI ?

      Bisnes shaklee senang nak urus ..tak kira la you dapat icome 2 angka , 3 angka ,5 angka you boleh pilih UTK :

      • Tak perlu pegang stock yang banyak
      • Tak perlu bos barang
      • Tak perlu keluar duit sebagai modal restock

      Shaklee business ni macam on the go. Dekat mana - mana pun korang boleh berbisnes . Income berapa banyak pun tak perlu serabut fikir pasal stock ya . Konsep di macam dropship , kita boleh submit order je kat website.


      #6 WOW KE BUAT BUSINESS NI ?

        • For sure you sentiasa nak rasa bersemangat & bermotivasi betul tak ? Jadi daftar dengan mereka yang berada di bawah strong support group okey ?
        • Dengan berada di bawah Shaklee P / A Global Ventures group, kami mempunyai mentor yang mantap , whatsapp yang super duper active , setiap malam ada online class ya,supaya you sentiasa boleh belajar dan di hujani dengan banyak ilmu.

        #7 WOW KE BUAT BUSINESS NI ?

        Selain dari Cash Bonus Shaklee Setiap Bulan ,Anda Juga berpeluang utuk menikmati reward / lucky draw yang best !!

        • Tapi Lucky Draw tu macam mana ? Lucky draw tu let’s say you ada buat belian bermakna sales , nama you berpeluang utuk join lucky draw untuk dapat gift seperti SMART WATCH , MAKE UP KITS , Cash Product Voucher & Banyak lagi menanti utuk anda 
        • YES UNTUNG PUN YOU DAPAT, SHAKLEE BONUS PUN YOU DAPAT,  LUCKY DRAW AND REWARD PUN YOU DAPAT LAGI...

        SHAKLEE P & A GLOBAL VENTURES GROUP mempunyai :

        • Pengetahuan lebih 30 TAHUN di dalam Shaklee
        • Haaaa Bukan tu sahaja Organisasi SHAKLEE P & A GLOBAL VENTURES GROUP antara TOP GROUP SHAKLEE di Shaklee Malaysia   

        SO nak jana income 4 figure Sebulan ? Passive income ? Kami ada intake setiap bulan .Jom daftar sekarang bersama kami sementara ada seat kosong utk kami guide anda capai

        1. Kami tak nak ramai sebab nak fokus .
        2. MAX 5 SLOT SHJ PER MONTH !!

        So klik je NOMOBOR NI UNTUK MENGHUBUNGI KAMI YA (0133374571)