SET SLIMMING

Skrol untuk maklumat produk

RM495.00

Whatsapp Sekarang!

atau Hubungi Kami sekarang di talian:

+6013-337-4571

Kunjungan: 381

Penerangan


“LEPAS PERAYAAN. BIASANYA ORANG AKAN CARI SLIMING BAJET SET ATAU SEKURANG - KURANGNYA SET UNTUK MENGAWAL BERAT BADAN”

So petang nie kami nak share cerita set sliming untuk korang ye

Banyak produk kelansingan memberikan janji-janji palsu tetapi tidak bagi Shaklee natural & Safe.

Anda layak terima :
  • PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia
  • PERCUMA keahlian Shaklee
  • CASHBACK SEBANYAK 22.25
  • DISCOUNT SEBANYAK 20-30 % ATAS SEMUA PRODUK SHAKLEE
  • FREE: Exclusive Item* (Tertakluk kepada promosi bulanan semasa)

Mesti korang semua nak tahu apa yg ada dalam Set sliming Shaklee ni kan ?

Lecithin :

  • Sebagai pemecah/pembakar/pencair lemak ataupun 'fat emusifier'
  • Apabila Lecithin 'bertemu' dengan lemak lemak degil, ia akan 'memecahkan lemak-lemak tersebut
  • Lecithin ni mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecithin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan.

Herb - Lax  :

  • Bantu Kempiskan perut & Cleansing usus Secara Lembut 
  • So bila usus dah dibersihkan nutrient dari makanan akan di serap sepenuhnya oleh tubuh dengan lebih berkesan 

Alfalfa Complex :

  • Bantu menyikirkan angin & toksin dari badan
  • Bantu atasi masala sembelit
  • Mengandungi fiber yng menyerap lemak & minyak yang di buang melalui proses detoks

CINCH TEA :

  • Tinggi dalam Antioksidan
  • Membantu Elak Mengantuk
  •  Menigkatkan Metabolisme
  •  Penggalak Tenaga

CINCH SHAKE :

  • Buang inci dan Lemak yang tidak diperlukan sahaja
  •  Mengekalkan Tenaga / Energy booster
  • Sebagai Meal replacement
  •  Shaklee Difference : Mengandungi LEUCINE untuk memelihara otok-otok semasa mengurangkan badan
  • GLYCEMIC yang Rendah
  • Mengandungi serat yang tinggi, iaitu 6 gram setiap sajian

OMEGA GUARD  :

  • Lemak omega-3 membantu anda membakar lemak dengan membantu badan anda bertindak balas dengan lebih baik terhadap hormon yang dipanggil Leptin
  • Leptin memberitahu badan anda (otak anda) untuk mengurangkan selera makan anda supaya anda boleh mengekalkan atau mengurangkan berat badan
  • Leptin meningkatkan metabolisme anda dengan meningkatkan pengeluaran tiroid anda (tiroid anda mengawal metabolisme anda)
  • Leptin juga menyebabkan badan anda untuk membakar lemak untuk tenaga
  • Jika badan anda tidak bertindak balas dengan baik terhadap Leptin maka sebaliknya berlaku . Anda akan lapar, dan anda akan menyimpan lebih banyak lemak. Anda boleh mengambil Omega-3 lemak untuk membantu badan anda bertindak balas lebih baik untuk Leptin jadi anda boleh meningkatkan metabolisme membakar lemak anda.
  • Lemak omega-3 boleh  ditemui dalam salmon, flaxseeds, kacang.

Untuk mengetahui info yang lebih lanjut tentang setiap produk di atas dengan testimoni :

CINC SHAKE :

CINCH TEA :

HERB-LAX :

LECITHIN :

  • https://www.vitamins-shaklee-pnaglobal.com/products/detail/lecithin-fat-emulsfier?category=

OMEGA :

ALFALFA :

PALING PENTING :

Apa-apa pun, korang kena ingat tau. Antra Benda PALING ASAS dalam menurunkan berat badan atau untuk kurus adalah BERSENAM. Bersenamlah sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. Tipulah kalau ada orang yang berjaya kurus bergantung 100% dengan supplement. Tiada istilah kurus tanpa senaman dan jaga pengambilan makanan. Satu lagi kena ingat. Kita nak kurus BUKAN semata-mata untuk cantik je tau. Tapi, untuk kesihatan juga. Sebab kegemukan boleh menjemput banyak penyakit berbahaya yang boleh membawa maut