NEW
HOT

Ahli shaklee ( RM 35 )

Skrol untuk maklumat perkhidmatan

RM35.00

Whatsapp Sekarang!

atau Hubungi Kami sekarang di talian:

+6013-337-4571

Kunjungan: 1,149

Penerangan


 Betul ke kalau menjadi Ahli Shaklee ni jimat sangat ?

Apa yang anda dapat dengan Rm 35 ?

Fam, sekarang dah Mudah sangat untuk daftar sebagai  Ahli Shaklee.

Yuran hanya RM 35 sahaja untuk seumur hidup.

Kalau dulu, semua kena bayar sebanyak RM70 untuk mendaftar. Tapi sekarang hanya RM 35 sahaja. Best kan ?

Jom kita mengetahui maanfat menjadi ahli shaklee : 

Kelebihan/ manfaat Mendaftar Ahli Shaklee Dengan P & A Global Ventures Family 

1) DAPAT PANDUAN & BIMBINGAN CARA MAKAN  TERUS DARI PAKAR NUTRISI

  • Anda bukan sahaja boleh tanya 1 soalan, malah beribu-ribu soalan direct terus kepada pakar nutritionist selepas menjadi ahli shaklee dengan kami. Jika selama ini dah berkerak soalan dalam minda nak tanya persoalan tentang cara makan, & isu kesihatan boleh terus tanya dengan leader team kami Pakar Nutrisi kami. Ianya sangat EXCLUSIVE sebab anda akan dapat FREE CONSULTATION dan MONITORING sehingga berjaya. P & A Global Ventures juga terdiri daripada golongan profesional seperti doktor , Pakar Nutrisi  & setiap bulan kami ada kelas kesihatan.

 (2) DAPAT CONSULTATION DARI LEBIH 30 TAHUN PENGALAMAN DENGAN SHAKLEE

  • Kami adalah pengguna/consumer shaklee sejak 1990. Hampir 99 % produk shaklee kami sudah makan. Pakar nutrisi kami akan berikan cara makan yang terbaik mengikut kondisi dan keperluan anda.

3) DAPAT CASH REBATE (DUIT) SEHINGGA 21% .

  • Jika selama ini anda tak pernah menjadi ahli shaklee, anda hanya membeli Shaklee sahaja tetapi tak dapat apa-apa cash rebate. Now! dengan pembelian produk untuk makan sendiri aje anda akan dapat UV ( Akan di convert menjadi cash rebate ke akaun anda) best kan ? geli-geli beli untuk diri sendiri makan pun boleh dapat rebate/duit.

 (4) PERCUMA STARTER KIT BARU

  • Anda akan diberikan starter kit yang mengandungi buku panduan produk, panduan perniagaan, keistimewaan shaklee,kajian pemakanan supplimen shaklee.

 (5) LAYAK SECARA AUTOMATIK UNTUK BUAT BISNES SHAKLEE

  • Selepas sahaja anda mendaftar Ahli Shaklee, anda terus layak untuk buat bisnes shaklee tanpa modal yang besar. Dalam bisnes shaklee bergantung kepada individu berapa nilai RM untuk beli stok (Tiada nilai yang specifik )

 (6) DAPAT VIP ACCESS KE CUSTOMER SERVIS SHAKLEE.

  • Apa juga soalan dan pertanya anda akan di layan dengan status VIP. So anda tak perlu ragu jika berlaku permasalahan. Inilah keistimewaan menjadi ahli shaklee dengan kami.

 (7) BOLEH BELI SENDIRI SECARA ONLINE/ CALL HQ TANPA MELALUI AGENT.

  • Anda selalu tak yakin bila beli dengan Agent ? Tak perlu risau lagi sebab anda boleh membuat pembelian sendiri secara online. Direct terus ke HQ. Malah HQ Shaklee juga menyediakan system penghantaran direct dari hq Shaklee. Anda booking hari ni je 2-3 hari barang dah sampai siap dengan bungkusan Shaklee sangat exclusive.

 (8) DI JAMIN STOK TERKINI.

  • Anda tak perlu nak ragu sebab bila oder sahaja akan dapat stok yang baru bukan stock bawah katil atau stock dalam bonet kereta. Kualiti lebih terjamin dan anda xkan dapat produk yang nak abis expired date.

 (9) DAPAT JEMPUTAN EXCLUSIVE DARI SHAKLEE UNTUK PEMERIKSAAN KESIHATAN.

  • Anda juga boleh dapat layan yang istimewa dan periksa tahap kesihatan diri direct terus dengan HQ Shaklee. Ujian kesihatan yang anda boleh buat melibatkan skin analysis , Body Age dan banyak lagi.

 (10) DAPAT MAKLUMAT EXCLUSIVE DARI SHAKLLE UNTUK PROMOSI DAN FREE GIFT.

  • Pihak Shaklee akan menwar-warkan promosi produk setiap bulan. So maklumat ini anda akan dapat direct terus dari Shaklee. Selepas itu, kami akan key in data tersebut secara online (Website shaklee) & anda boleh dapat ID terus ( Shaklee akan SMS dan emelkan  ID & paswords anda ). Anda sudah menjadi ahli shaklee dan boleh membuat pembelian terus secara online atau ke HQ/ Branch Shaklee ( Branch shaklee seluruh Negara ada )